Μάρ
«
Απρίλιος 2018 Μάι
»
Κυ Δε Τρ Τε Πε Πα Σα
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Ανακοινώσεις Συνεδρίου

Θέα από τον Αίνο

Θέα από τον Αίνο!

H Ελληνική Δασολογική Εταιρεία και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου συνδιοργανώνουν με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης, τον Δήμο Κεφαλονιάς και την Διεύθυνση Δασών Κεφαλληνίας το 17ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο με θέμα:

"Η Συμβολή της Σύγχρονης Δασοπονίας και των Προστατευόμενων Περιοχών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη".

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Αργοστόλι από 4 έως 7 Οκτωβρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Ο Κέφαλος". Σε αυτό αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου πεντακόσιοι διακεκριμένοι επιστήμονες, ερευνητές, επαγγελματίες κ.λπ. Δασολόγοι - Σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα προβούν σε σημαντικές ανακοινώσεις, που θα απευθύνονται και στο ευρύτερο κοινό του νησιού μας, λόγω της ποικιλίας των επί μέρους θεμάτων, που θα καλύπτουν.

Πρόκειται για σημαντικό γεγονός όχι μόνο από επιστημονικής πλευράς, αλλά και οικολογικής, επαγγελματικής, τουριστικής και γενικά δραστηριοποίησης της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας σε θέματα σχετικά με το αντικείμενο του Συνεδρίου, καθώς στο επίκεντρο της θεματολογίας του, βρίσκεται η βιώσιμη ανάπτυξη με οφέλη για το περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία ευρύτερα αλλά και του ίδιου του νησιού.

Λόγω της μεγάλης σημασίας του για την Κεφαλονιά και γενικότερα για τη χώρα θα επιθυμούσαμε την ενίσχυση μέσω χορηγιών για την άρτια οργάνωσή του, ώστε μετά την επιτυχή λήξη του, οι Σύνεδροι να μεταφέρουν εκτός Κεφαλονιάς τις καλύτερες εντυπώσεις για την κεφαλονίτικη φιλοξενία και τις απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του νησιού.

Ενημερώνουμε επίσης ότι, η χορηγία μπορεί να είναι είτε υλική είτε προσφορά ανάλογων υπηρεσιών, που θα διευκολύνουν τις ανάγκες κάλυψης επιμέρους εξόδων, όπως υλικών, επικοινωνίας, διαμονής των συνέδρων, εκτυπώσεων, μετακινήσεων κ.λπ.

Όσοι επιθυμούν να ανταποκριθούν στο αίτημά μας για χορηγία, τους παρακαλούμε να απευθυνθούν στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Ε.Δ. Αίνου καθημερινά στον υπεύθυνο επικοινωνίας και Συντονιστή του Φορέα μας, Δρ. Μιχάλη Ξανθάκη από 8.30 έως 16.30 στο Τηλ./Φαξ: 2671029258 και στο E-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr

Παρακάτω δίνονται:

Η Πρόσκληση του Συνεδρίου.

Οι οδηγίες συγγραφής Εργασιών.

Το έντυπο δήλωσης συμμετοχής.

Τουριστικό Φυλλάδιο για την Κεφαλονιά.

Προσφορές Διαμονής από ξενοδοχεία.

Όνομα & Επώνυμο

E-mail